martes, 21 de abril de 2020

Educació Física Primer i Segon







ACTIVITATS EDUCACIÓ FÍSICA PRIMER I SEGON




Bon dia xiquets i xiquetes!!! 
Aquesta setmana comencen la Fira de la Punteria i cada setmana us  proposarem jocs diferents per a divertir-se millorant la vostra punteria.
Segur que els feu molt bé que sou uns campions!!
Si voleu fer-se fotos jugant o als vostres recorreguts quan s´ acabe el tema les compartirem!!



SESSIÓ 1  Recorregut amb taps

Primer començarem fent-nos el nostre material amb taps de begudes. Avisa als papàs per a que quan 
s´acabe una beguda de Coca-cola, de llet, suc...,  no tiren el tap. Quan ja tingues els taps pots decorar-los com tu vulgues, dibuixant en un paper la samarreta del teu tap i ficant-la dins.
A continuació prepararem el recorregut de la gran cursa. Pots fer-ho dibuixant  en papers  un camí que tinga corbes per que siga més complicat i on estiga l´ eixida i la meta dibuixada.
Pots fer-ho més complicat si fiques rampes de cartró o amb una carpeta i  túnels amb el cartró del paper higiènic. Per a fer el recorregut la imaginació es important cadascú pot fer-ho d'una manera diferent.
Si pot jugar amb tu algun familiar millor, però si estàs a soles també pots jugar perquè pots llançar els dos taps i veure qui guanya.
Si un tap s'ix del recorregut ha de tornar  a la línea d´ eixida, guanya el primer que arriba a la línea de meta.










SESSIÓ 2  Diana
Primer has de dibuixar en un paper la diana. Pot ser una diana xicoteta dibuixada en un full o més gran si per exemple agafes 4 fulls i els pegues amb cinta adhesiva per darrere. Quant més gran la diana, és més fàcil. La puntuació del centre de la diana serà la més gran i pot ser 10 o 50 o 100... Quan més gran després és més difícils sumar els punts... pots fer-la com tu vulgues.
Una vegada està la diana feta has de pensar la distància a la que llançar el tap. Quant més lluny més difícil  i fer una marca de llançament. Cada jugador llança i s'apunta en un paper els punts que va aconseguint, al acabar de jugar es sumen els punts.