martes, 21 de abril de 2020

Circ Màgic Tercer i Quart




ACTIVITATS EDUCACIÓ FÍSICA  TERCER i QUART  DE PRIMÀRIA  



BENVINGUTS AL CIRC MÀGIC

Els alumnes de tercer i  quart comencem l'aventura del CIRC MÀGIC!!

Tots som els artistes del circ i el primer que anem a fer es entrenar, una setmana farem malabars, altra acrobàcies, equilibris, shows de pallassos, trucs de màgia...
Quan ja haguem entrenat prou totes les habilitats farem l´ estrena del circ per als nostres familiars. Cada un elegirà un espectacle: malabars, ball, màgia, pallassos... el que més li agrade  i es gravarà en un curtet vídeo. Jo muntaré tots els espectacles de circ amb tots el xiquets. Però açò ja ho explicarè bé que encara no hi ha que fer-ho. Per ara tots a entrenar!! Aquesta setmana entrenem per a ser malabaristes!!

Sessió 1

El primer que anem a fer es construir les  nostres pilotes  per a fer malabars.
Us deixe un parell de vídeos amb idees, però si no  tens aquest material a casa utilitza la teua imaginació amb el material que tingues (calcetins, paper de diari..) estic segura que eres capaç de aconseguir dues pilotes malabars!!














Sessió 2

Una vegada ja hem fet el nostre material per a fer malabars començarem a practicar  fent els següents exercicis. Estan estructurats de més senzills a més difícils. Si alguns no t'ixen no et preocupes, com tot, poder fer malabars requereix practicar un temps. Si al contrari et pareixen massa fàcils pots inventar-te altres exercicis més complicats!

1. Llança una  pilota amb la mà dreta i arreplega-la amb la mateixa mà. Ara el mateix però amb la mà esquerra.
2. Llança la pilota fent un arc amb una mà i arreplega-la amb l'altra.
3. Llança la pilota i fes una palmada abans de arreplegar-la amb la mateixa mà. Intenta fer més d´ una palmada.¿Quantes eres capaç?
4.Alça una cama i passa la pilota d'una mà a l'altra per baix de la cama.
5. Llança la pilota, agenolla't i torna a agafar-la.
6. Llança la pilota pega un gir complet i torna a agafar-la.
7.Agafa dues pilotes intenta llançar i arreplegar-les  en la mateixa mà (com a l´exercici 1 però amb les dues pilotes a la mateixa vegada).
8. Intenta passar les dues pilotes d'una mà a l'altra segons explica aquest vídeo.