miércoles, 8 de abril de 2020

Activitats voluntàries Pasqua 4rt A i B




ACTIVITATS VOLUNTÀRIES 4rt A-B  PASQUA 

Escuela de Pascua | Los Duendes


Bon dia a tots!!!
 Us proposem unes activitats voluntàries. Esperem que us agraden!


1.Mira aquest vídeo d´ experiments i després elegeix un que  t´agrade i ... a experimentar!!






2. ENIGMA:
-Busca en la pàgina 66 del teu llibre de socials quants països formen part de la Unió Europea .
-Investiga aquesta dada, pot ser el llibre de text estiga equivocat? Pot ser ha canviat fa poc els països que formen part?... INVESTIGA COM SI FORES UN DETECTIU I  EXPLICA LA SOLUCIÓ
 D´ AQUEST MISTERI A ALGÚ DE LA TEUA FAMÍLIA.



3. - Busca  en internet informació del teu animal favorit: fotos, costums, curiositats...


4.Pregunta als teus pares i fes el teu arbre genealògic lo més extens possible.

5. Prepareu una búsqueda del tresor en família. El que organitza  amaga un objecte en la casa i anirà deixant pistes per escrit per poder trobar-lo.

6.  Ajuda a cuinar una recepta. Per exemple: Mona de Pasqua



7. Planta unes  llegums en un pot de iogur amb cotó  i preocupa´t  de regar-la i que li done llum del sol.
como germinar una lenteja paso a paso - YouTube


8.Busca per internet paisatges bonics d´Espanya i intenta endevinar quin tipus de paisatge són: d'interior,mediterranis...

9.Entra en la pàgina de " Parques Nacionales interactivos" i disfruta de las fotos i vídeos.


10.Penseu en una xicoteta historia i entre tota la familia prepareu un xicotet teatret per a representar-ho. Vos grabeu en un video i després el vejeu tota la familia junts. Si vos resulta més senzill podeu escriure els diàlegs amb anterioritat per a aprendre'ls i assajar-los. Ah i no vos oblideu del vestuari.



11.Dona igual el tamany: foli,cartolina gran... Inventeu i dibuixeu un còmic ben bonic on li guanyem la partida al coronavirus.



12.Si tens revistes antigues o papers de colors a casa pots montar un collage que represente un paisatge o el retrat d'algú.




13.Penseu un missatge d'ànim i l'escriviu en un paperet per a que no se vos oblide, per al company de la llista de classe que va després de cadascú de vosaltres. Després li envieu eixe missatge en un audio de wasap al company. Segur que el company o companya es posarà molt content. Així farem una cadena de missatges. L'ÚLTIM DE LA LLISTA DE CLASSE QUE NO S'OBLIDE D'ENVIAR-LI MISSATGE AL PRIMER DE LA LLISTA.

PER SI ALGÚ NO SE'N RECORDA DEL COMPANY QUE VA DESPRÉS, LES VOSTRES FAMILIES REBRAN LA LLISTA DE CLASSE PER EMAIL.



14.Busqueu per casa, en les habitacions i en els objectes on podrieu trobar diferents tipus d'angles dels que hem estudiat: aguts, rectes i obtusos.

15. Mesureu amb un metre les parets de les habitacions de la casa i esbrineu quina és la paret més llarga.



16. Pot ser un bon moment per a començar a escriure un diari. Si no tens una llibreta, pots fer-la tú mateix, amb fulls doblegats i grapats, decorant la portada.




Este sin grapas...




17. També podem dedicar algun temps a dibuixar. Dibuixar del natural, als familiars, els dibuixos de la tele... i també podem aprendre d'algun tutorial. En aquest hi ha una sèrie de videos per a aprendre lo bàsic. També et pots fer un quadernet i fer un dibuix cada dia!!





ÀNIM XICS I XIQUES, A PER LES ACTIVITATS!!!